Accesorii tamplarie - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Accesorii tamplarie

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Accesorii tamplarie

O fereastra termopan de calitate poate fi pusa in valoare de accesorii bine alese atat din punctul de vedere al esteticii cat mai ales al functionalitatii. Un prim aspect il reprezinta protectia impotriva soarelui si a privirilor indiscrete, traditional realizata prin rulouri cu lamele opace din aluminiu sau PVC, realizabile atat in varianta aplicata cat si suprapusa. Pentru rezolvarea acestei probleme, in special in cazul caselor, poate opta pentru varianta de obloane batante (persiene).

Pentru protectia impotriva insectelor (muste, tantari) va oferim plase din fibra de sticla in varianta fixa, batanta sau rulou.

Realizate pe cadru de aluminiu se intretin extrem de usor si sunt foarte durabile. Un accesoriu esential pentru o tamplarie de calitate il reprezinta glafurile (pervazuri) de exterior. Avand rolul de a impiedica infiltratiile apei rezultate din ploi si topirea zapezii in structura cladirii, glafurile din aluminiu sunt cele mai folosite. In cazuri particulare se pot comanda si pervaze din tabla zincata sau marmura.

Pervazul de interior se poate finisa cu ajutorul glafurilor din PVC (alb sau nuante care imita lemnul), foarte accesibile din punct de vedere al pretului. Alte variante posibile sunt din PAL melaminat sau marmura....mai mult despre Accesorii tamplarie...[1]

Unelte personale