Ferestre termopan gealan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Ferestre termopan gealan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Ferestre termopan Gealan

Gealan este cel mai cunoscut producator de profile pvc din Romania. Debutul firmei Gealan in tara noastra s-a facut in anul 1997 prin deschiderea fabricii Gealan Romania si a evoluat pana in ziua de azi cand Gealan este producatorul cu cea mai mare cota de piata din Romania.

Istoria firmei Gealan a inceput cu mult timp in urma, in anul 1968 cand s-au produs primele profile PVC destinate productiei de usi termopan si ferestre termopan. Mai tarziu in anul 1980 a fost fondata firma GEALAN WERK Fickenscher GmbH specializata in productia de profile PVC pentru usi pvc si ferestre termopan.

Tot in anul 1980 mai au loc doua evenimente importante se introduc in procesul de fabricatie profile pvc acrylcolor,obtinute prin procedeul de coextruziune si se infiinteaza reprezentanta Gealan Benelux. In 1992 se pune in functiune cea de-a doua fabrica in Germania la Tanna/Thuringen.

Fabrica de termopane Gealan Romania produce profile pvc pentru tamplarie pvc cu geam termopan pentru mai multe tipuri de usi termopan si ferestre termopan respectiv profile pvc seria S3000 din care se construiesc termopane gealan cu 3 si 5 camere cat si profile pvc seria S8000 din care se construiesc termopane gealan cu 6 camere....mai mult despre Ferestre termopan Gealan...[1]

Unelte personale