Glafuri termopan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Glafuri termopan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Glafuri termopan

Va informam ca problema protectiei glafurilor exterioare si interioare reprezinta o solutie la sistemele Trocal.Lipsa pervazurilor exterioare la ferestrele Trocal poate reprezenta in viitor o problema, deoarece de cele mai multe ori beneficiarii la care se monteaza ferestre ori nu cunosc importanta protejarii glafului exterior, ori ignora acest fapt.

In ambele situatii calitatea montajului va fi influentata de lipsa acestora iar degradarea peretelui care sustine fereastra va duce la crearea unei punti termice intre exterior si interior. Astfel este posibil sa apara condens atat pe peretele interior cat si pe profilul din PVC si atunci vor apare reclamatiile la adresa producatorului si montatorului de ferestre.

Pentru a evita astfel de probleme va recomandam montarea ferestrelor cu pervaz exterior

Glafurile interioare pot fi in diferite nuante cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.
Glafurile exterioare sunt din aluminiu si au rol atat de protectie zidului impotriva intemperiilor dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei. ...mai mult despre Glafuri termopan...[1]

Pervazuri (glafuri)

Accesorii moderne, glafurile completeaza aspectul estetic al ferestrei, conferindu-i acesteia o incadrare eleganta si practica.

Glafurile interioare au, nu numai rolul de a completa estetic fereastra ci si de a proteja peretele. Pot fi confectionate din diferite nuante, de la imitatii de marmura pina la nuante de lemn.

Datorita suprafetelor laminate se intretin usor si sunt rezistente la umezeala si temperaturi inalte.

Glafurile exterioare sunt din aluminiu sau pvc si au in primul rand rol de protectie a zidului, dar contribuie si la imbunatatirea aspectului fatadei exterioare.

Glafurile se pot confectiona intr-o gama variata de dimensiuni, de pana la 600 cm lungime si pana la 300 mm latime.

Ca avantaje principale, sunt termoizolante, rezistente la umezeala si caldura, nu isi modifica dimensiunile sau textura ca efect al schimbarilor de temperatura, si au o greutate redusa in caz de impact. ...mai mult despre Glafuri termopan...[2]

Unelte personale