Rulouri termopan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Rulouri termopan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [5 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Rulouri termopan

Sistemul de rulouri reduce intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte.

..Sistemul de rulouri poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.Fata de clasicele sisteme de rulouri din lemn pe care cu toti le cunoastem, sistemele moderne ofera impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului.

  • rulourile sunt produse cu componente din Belgia; lamela este din Aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica, pentru o foarte buna izolatie.
  • culori standard: alb si maro (pentru celelalte culori din gama RAL se percep costuri suplimentare).
  • actionare manuala prin, panglica, snur sau electric, cu buton sau telecomanda.


Gama de rulouri contine: • Rulouri aplicate - care sunt folosite in principal pentru ferestrele deja montate; • Rulouri suprapuse - care sunt folosite in special in cazul in care se monteaza odata cu ferestrele;...mai mult despre Rulouri termopan...[1]

Rulouri exterioare

Rulou exterior aplicat
Rulou exterior aplicat...[2]

Atunci cand tamplaria casei tale este deja instalata rulourile exterioare pentru ferestre sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.


Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii.

Pe stoc sunt disponibile 17 culori pentru lamele (standard alb RAL 9010, maro dark brown) si imitatii lemn, iar la cerere orice culoare din gama RAL. Pentru caseta culorile standard sunt alb RAL 9010 si maro dark brown, iar la cerere orice culoare din gama RAL.

Modul de actionare poate fi manual cu panglica, snur, arc, manivela sau electric, cu buton sau telecomanda....mai mult despre Rulouri termopan...[2]Odata montate, rulourile exterioare ofera protectie impotriva musafirilor nepoftiti si impotriva luminii solare. Perfect integrate in stilul arhitectural al casei tale, rulourile suprapuse pentru ferestre isi dovedesc cu prisosinta utilitatea: protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Tipuri rulouri exterioare - dupa modul de montaj

Va oferim rulouri exterioare care se monteaza pe ferestrele deja montate - rulouri aplicate sau se monteaza odata cu tamplaria, deasupra tocului - rulouri suprapuse.

Varietate de culori Culorile pentru lamele sunt standard alb RAL 9010, maro RAL 8019 si imitatie lemn iar la cerere orice culoare din gama RAL. Culorile pentru caseta sunt standard alb RAL 9010 sau maro RAL 8014.

Materiale Se confectioneaza din profile de aluminiu sau PVC, in functie de dimensiuni. Actionare Actionarea se poate face cu chinga, cu telecomanda sau cu manivela....mai mult despre Rulouri termopan...[3]

Unelte personale