Sticla termopan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Sticla termopan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Sticla termopan

Ce este un geam termopan?

geamuri termopan sunt definitorii pentru ambientul unei locuinte, sunt cele care completeaza stilul arhitectural, ferestrele termopan fiind singurele elemente care isi pun amprenta atat asupra designului exterior cat si asupra designului interior. Prin montarea unor ferestre termopan adecvate se asigura in interior o luminozitate de calitate precum si un mediu confortabil si placut.

PVC-ul este o tehnologie descoperita in anul 1912 de Fritz Klatte.

Principalele caracteristici ale P.V.C.-U il recomanda ca un material extrem de durabil care ofera importante beneficii atat economice cat si ecologice.

- Rezistenta la agenti chimici si la conditii climatice deosebite: tamplaria termopan este rezistenta la tratarea cu sare, alcool, grăsimi, baze, acizi neoxidanti. Prin urmare, tamplaria din PVC se comporta excelent in conditii de climă agresiva (zone abundent poluate precum orasele mari sau zonele de coasta cu concentratie mare de sare in atmosfera).
- Rezistenta la imbatrinire: culorile originale si proprietatile fizice ale geamurilor termopan se conserva. Durata de folosinţă a unei ferestre termopan întrece pe cea de folosinta a tamplariei din alte materiale.
- Rezistenta la foc: chiar in caz de incendiu, majoritatea profilelor din PVC se aprind greu sau se sting singure, iar cind ard emana o caldura mai redusa decit alte materiale (plastic, lemn), deci folosirea ferestrelor termopan reduce riscul de incendiu si viteza cu care se intinde un eventual incendiu.
- Proprietati antifungice: tamplaria Rehau nu permite dezvoltarea de bacterii, mentinand igiena suprafetei pentru locuitori (de preferat si in industria alimentara si in spitale)...mai mult despre Sticla termopan...[1]
Unelte personale