Tamplarie aluminiu - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Tamplarie aluminiu

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Tamplarie aluminiu

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala.

Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar.

In acelasi timp, aceasta solutie este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.

Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic). Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor....mai mult despre Tamplarie aluminiu...[1]

Unelte personale