Tamplarie pvc termopan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Tamplarie pvc termopan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [4 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Tamplarie pvc termopan

De ce tamplaria pvc?

Tamplaria pvc este o tehnologie descoperita in anul 1912 de Fritz Klatte.

Principalele caracteristici ale pvc il recomanda ca un material extrem de durabil pentru geamuri termopan care ofera importante beneficii atat economice cat si ecologice utilizatorilor de termopane.

- Rezistenta la agenti chimici si la conditii climatice deosebite: geamul termopan este rezistent la tratarea cu sare, alcool, grăsimi, baze, acizi neoxidanti. Prin urmare, geamul termopan se comporta excelent in conditii de climă agresiva (zone abundent poluate precum orasele mari sau zonele de coasta cu concentratie mare de sare in atmosfera).
- Rezistenta la imbatrinire: culorile originale si proprietatile fizice se conserva. Durata de folosinţă a unui geam termopan întrece pe cea de folosite a ferestrelor din alte materiale.
- Rezistenta la foc: chiar in caz de incendiu, majoritatea profilelor se aprind greu sau se sting singure, iar cind ard emana o caldura mai redusa decit alte materiale (plastic, lemn), deci folosirea de termopane cu tamplarie pvc reduce riscul de incendiu si viteza cu care se intinde un eventual incendiu.
- Proprietati antifungice: nu permite dezvoltarea de bacterii, mentinind igiena suprafetei pentru locuitori (de preferat termopane si in industria alimentara si in spitale)...mai mult despre Tamplarie pvc termopan...[1]

Realizarea sistemelor de usi si ferestre din profile de PVC extrudat este o solutie moderna, ce ia din ce in ce mai mare amploare atat in Romania, cat mai ales in tarile UE.

Aceasta tendinta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:

  • Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.1 W/(m²K).
  • Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).
  • Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
  • Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
  • Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
  • Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
  • Feronerie germana produsa de GU - lider european , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
  • Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpK...mai mult despre Tamplarie pvc termopan...[2]Ce inseamna tamplarie PVC ?

Substanta care sta la baza realizarii profilelor din tamplarie PVC, este PVC-ul. Acesta a fost descoperit de catre Fritz Klatte in anul 1912. Ulterior, datorita caracteristicilor speciale ale substantei, a devenit utilizat pe scara industriala. Pentru obtinerea produsului semifabricat, respectiv profilul PVC, este necesar ca pudra sau, dupa caz, granulele de PVC sa fie supuse procesului de extrudere. In etapa urmatoare are loc finisarea produsului, cu obtinerea produsului de tamplarie PVC.

Caracteristici ale produselor de tamplarie PVC

Substanta din care sunt fabricate elementele de tamplarie PVC, respectiv PVC-ul, prezinta o serie de caracteristici care il recomanda drept material extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii economice si ecologice:

Rezistenta la factorii de mediu

Produsele de tamplarie PVC au mare rezistenta la actiunea diverselor substante chimice, precum acizii, bazele, etc. Drept urmare, ferestrele cu tamplarie PVC au si o rezistenta deosebita la actiunea diversilor factori de mediu. Mai mult decat atat, o serie de teste la care au fost supuse elementele de tamplarie PVC au demonstrat o rezistenta deosebita la uzura fizica. Aceasta rezistenta face ca fderestrele cu tamplarie PVC sa-si pastreze pt o lunga perioada de timp caracteristicile de culoare, precum si proprietatile fizice....mai mult despre Tamplarie pvc termopan...[3]

Unelte personale