Termopan gealan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Termopan gealan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [1 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Termopan Gealan

Geamuri termopan Gealan

Site-ul nostru de termopane prezinta mai multe modele de tamplarie pvc cu geam termopan marca Gealan sau Rehau pe care le comercializam in zona Bucuresti si zonele limitrofe. Sunt prezentate diverse modele de usi termopan cat si de ferestre termopan in vederea unei informari cat mai clare a vizitatorilor nostri.

Sectiunea despre usi pvc prezinta o modalitate foarte simpla de calcul preturi termopane usi, in functie de cativa parametri care trebuiesc introdusi. Vom da in continuare cateva informatii despre modalitatea de utilizare a acestui calculator de preturi termopan pentru usi. Se vor introduce in primul rand dimensiunile in milimetri, latimea si inaltimea pentru orice model de usi termopan. Aceste dimensiuni nu trebuie sa depaseasca 1000 mm pentru latime si 2400 mm pentru inaltime la usi termopan simple deoarece peste aceste dimensiuni din punct de vedere tehnic este imposibila realizarea lor. Pentru usi termopan duble dimensiunile maxim admise vor fi 1800mm latimea si 2400 mm inaltimea.

Dupa introducerea dimensiunilor se va selecta pentru usi pvc culoarea dorita avand de ales intre alb si colorat. Culorile de tamplarie pvc disponibile sunt mahon si trei nuante imitatie stejar.

Sticla folosita la usi este de tipul geam termopan cu doua foi de sticla unite printr-o bagheta de aluminiu. La interior, in geamuri termopane se poate pune optional un gaz rar, argon sau kripton. In loc de sticla termopan se poate pune si un panel sau placa Weiss. Acesta din urma nefiind transparent se preteaza la usi pvc de baie dar si la usi interior, in loc de geamuri termopan....mai mult despre Geamuri termopan Gealan...[1]

Unelte personale