Termopan ieftin - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Termopan ieftin

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Termopan ieftin

Piata romaneasca de tamplarie pvc s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, aproape orice nou imobil fiind echipat cu tamplarie cu geam termopan.

Termopan ieftin incearca sa vina in intampinarea clientilor ce cauta sa renoveze sau sa construiasca oferind tamplarie PVC de calitate si accesoriile aferente,precum si consultanta de specialitate.

Specialistii nostri va pot ghida catre alegerea potrivita pentru un camin mai confortabil. ...mai mult despre Termopan ieftin...[1]


Ferestrele de termopan – de ce nu ieftin si bun?

Cum evitam produsele de calitate proasta?

Dupa ce ai primit cea mai buna oferta de preturi exista urmatoarele riscuri:

- producatorul sa lucreze in conditii improprii si sa taie profilele pe undeva printr-un garaj, sa le monteze pe genunchi si sa iasa niste produse mediocre, strambe, care sa nu se inchida bine, sa nu fie taiate la 45 de grade si sa nu se imbine corect, sa nu fie izolate cum trebuie etc. Verifica sa ti se dea garantie atat pentru produs cat si pentru montajul acestuia.

- sa ai surpriza ca nu primesti ce ai comandat. Geamul nu are grosimea pe care ai cerut-o, nu este low-e, profilul nu are numarul de camere solicitat sau nu are intaritura de metal interioara. Verifica daca sunt incluse plasele de tantari, rulouri exterioare sau alte accesorii pe care tu le consideri incluse in pret. Odata montate s-ar putea sa nu observi toate detaliile acestea.

- piesele de prindere si imbinare sa fie de calitate proasta si sa cedeze sau sa se slabeasca in timp. In general este necesar oricum un reglaj al ferestrelor dupa vreo luna de la montaj, in momentul in care amenajarile sunt finalizate. Important este sa nu se rupa sau sa se deterioreze rapid manerele sau balamalele.

Chiar daca produsele sunt similare, trebuie sa urmaresti cu mare atentie montajul. Poti sa achizitionezi un produs excelent, daca montajul va fi defectuos, ai aruncat banii “pe fereastra”. Ai grija la montaj ca:

- ferstrele sa fie monate drept (foloseste un boloboc) si sa aiba suficienta spuma poliuretanica pe toate laturile, fara goluri

- montajul ferestrei sa nu se faca in interiorul pervazului vechi, fara sa se curete tencuiala de la fereastra pe care tocmai ai scos-o. Daca se va monta noua fereastra in interiorul golului lasat de fereastra veche risti sa fie acoperit profilul geamului si implicit picuratorul acestuia. Ferestre nu se vor ventila si vor face rapid igrasie.

- sa aiba chedere pe toata lungimea ferestrei, pentru o inchidere optima.

- montajul sa nu se faca prea spre exteriorul peretelui. Trebuie sa permita si montarea unui glaf la exterior, pentru ca apa sa nu se infiltreze in perete in zona ferestrei ci sa se scurga in afara zidului....mai mult despre Termopan ieftin...[2]

Unelte personale