Termopan pvc - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Termopan pvc

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [4 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Termopan PVC

Avantajele PVC

Sistemul PVC - ALUPLAST pentru ferestre si usi, importat exclusiv din Germania si Austria, este optiunea ideala pentru confortul dumneavoastra.

Avantajele sistemelor ALUPLAST

1. durata de viata ridicata
2. calitate buna a PVC
3. reducerea cheltuielilor
4. izolatie termica buna
5. ecologice
6. nu dauneaza mediului inconjurator
7. siguranta
8. blocare sigura si eficienta
9. intretinere usoara
10. suprafete lucioase
11. originalitate
12. prin diferite culori si forme profilului...mai mult despre Termopan PVC...[1]


Tamplarie pvc

Parametrii ce trebuie luati in considerare in momentul in care alegem tamplaria pvc (termenii folositi mai des sunt termopane, geam termopan sau geamuri termopane):

1. Producatorul profilului

Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele binecunoscutelor marci germane Gealan, Veka, Rehau, Trocal si profilelor altor producatori mai putin cunoscuti.

Firma noastra a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator german Gealan datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri, considerand ca acest raport este unul din cele mai bune din tara noastra.

2. Grosimea profilului

Se masoara in mm si, bineinteles, cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna (valabil atat pentru usi pvc cat si pentru ferestre pvc).

3. Numarul de camere

In cazul tamplariei pvc Gealan ca exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere. Ce inseamna acest lucru? Ferestrele din tamplarie pvc lor sunt impartite 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 "camere". Dpdv al raportului calitate/pret, firma noastra recomanda profilele cu 5 camere (cu aproximativ 10% mai scupe decat cele cu 3 camere).

4. Tipul de geam termopan

Cel mai bun izolator termic este geamul termopan de tip low-e....mai mult despre Termopan pvc...[2]

Unelte personale