Termopane aplast - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Termopane aplast

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Termopane aplast

Sistemul DUAL PROTECT

Sistemul DUAL PROTECT oferit de APLAST este un produs revolutionar care transforma orice fereastra intr-un instrument de reducere a cheltuielilor. Pana in prezent, utilitatea principala a ferestrelor a fost aceea de a proteja impotriva frigului si de a reduce cheltuielile, in timpul iernii. Odata cu introducerea sistemului DUAL PROTECT, fereastra devine si un mijloc de reducere a cheltuielor pe timpul verii.

DUAL PROTECT inseamna:

  • protectie termica iarna si reducerea facturilor de incalzire;
  • protectie solara vara si reducerea facturilor de energie electrica datorita utilizarii reduse a sistemelor de aer conditionat.

Eliminarea efectului de sera se face fara a pierde din lumina naturala. Nu mai este necesar sa folositi sisteme de umbrire pentru a impiedica patrunderea caldurii excesive in locuinta. Puteti sa va bucurati de lumina naturala din timpul verii si, in acelasi timp, sa evitati supraincalzirea incaperilor expuse razelor solare cu sistemul DUAL PROTECT.

DUAL PROTECT inseamna geam termoizolant cu proprietati de control solar. Acest sistem este superior geamului termoizolant low-e si raspunde nevoilor actuale ale consumatorilor din Romania care sunt afectati de fenomenul de incalzire globala.

Dual Protect inseamna si Dubla Economie:

Unelte personale