Usi termopan gealan - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Usi termopan gealan

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [1 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Usi termopan Gealan

Firma noastra comercializeaza modele usi pvc de diferite tipuri. Putem clasifica aceste usi termopan in doua mari categorii: usi termopan cu cremon si eventual la cerere cu maner scoica in partea opusa si usi termopan cu broasca.

Primele, modele usi pvc cu cremon, se folosesc la iesirea spre balcon de obicei deoarece sunt mai ieftine si in aceasta situatie nu este necesar ca usa cu geam termopan sa aiba broasca iar modul de inchidere este identic ca la ferestre termopan.

Al doilea tip de modele de usi pvc din tamplarie pvc cu geamuri termopane are broasca si manere (clanta) de o parte si de alta. In plus aceste modele usi pvc au inchiderea in cinci puncte deci exista o etansare mult mai buna.

Balamalele la aceste termopane sunt mai mari in functie de traficul estimat impartindu-se in 2 categorii: usi termopan gealan de trafic mediu si usi termopan gealan de trafic intens.

Comercializam de asemenea si usi pvc duble care se folosesc in unele locuri unde intrarea are dimensiuni mari....mai mult despre Usi termopan Gealan...[1]

Unelte personale